Bel: (058) 289 34 46

Hypotheek oversluiten Leeuwarden

Tegenwoordig zijn de hypotheekrentes historisch laag. Voor veel mensen betekent dit dat de rentestand lager is dan de rente die ze nu over hun hypotheek betalen. Het oversluiten van een hypotheek is dan interessant. Ook wanneer u veel overwaarde op uw huis heeft, kan het aantrekkelijk zijn om uw hypotheek over te sluiten.

Hypotheek oversluiten in Leeuwarden? Brantsma Assurantiën helpt u graag met het maken van een gratis berekening, zodat u kunt besparen op uw maandlasten.

AFSPRAAK MAKEN

Brantsma Assurantiën: uw hypotheekadviseur in Leeuwarden en omgeving

Brantsma Assurantiën is uw hypotheekadviseur in Leeuwarden en omgeving. Op basis van uw financiële situatie komen wij met een op maat gemaakt hypotheekadvies. Als onafhankelijk hypotheekadviseur werken wij samen met de meeste hypotheekverstrekkers van Nederland.

Door ons uitgebreide dienstenaanbod kunnen wij u altijd een passend voorstel doen met een scherpe hypotheekrente. We laten u graag zien wat voor u financieel verstandig en mogelijk is.

Of u nu hypotheekadvies nodig heeft voor uw eerste huis, een volgende stap wilt zetten naar uw droomhuis of uw hypotheek wilt oversluiten voor de laatste jaren aflossing: wij zijn er voor u in elke fase van uw leven.

 

Andere redenen voor het oversluiten van uw hypotheek en oversluitkosten

U kunt uw hypotheek ook om andere reden oversluiten dan enkel voor lagere maandlasten. Bijvoorbeeld omdat iets is veranderd in uw persoonlijke situatie, u een aflossingsvrije hypotheek heeft of u uw huis wilt verbouwen of verduurzamen.

Wat uw situatie ook is, bij het oversluiten van een hypotheek krijgt u te maken met kosten zoals boeterente, taxatiekosten, notariskosten, NHG en de hypotheekadvies kosten. De oversluitkosten zijn fiscaal aftrekbaar en onze advieskosten behoren tot de laagste in Friesland.

Hypotheek oversluiten in Leeuwarden?

Hypotheek oversluiten in Leeuwarden? Brantsma Assurantiën kijkt graag met u mee.

De rente, uw inkomen, waarde van uw huis en de kosten voor het oversluiten van uw hypotheek zijn factoren die bepalen of u kunt besparen op uw maandelijkse hypotheeklasten door het oversluiten van uw hypotheek.

Op basis van deze factoren, uw persoonlijke situatie, rentetarieven van de banken en hypotheekvoorwaarden van de geldverstrekkers berekenen wij graag voor u of het oversluiten van uw hypotheek een goede keuze is.

Neem eens contact  met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij helpen u graag!

CONTACT OPNEMEN
Call Now Button