Bel: (058) 289 34 46

Hypotheekadvies Leeuwarden

Het afsluiten van een hypotheek is een grote financiële beslissing. U zit er doorgaans tientallen jaren aan vast.

Bij het afsluiten van een hypotheek spelen uw huidige en toekomstige situatie een rol. Zo kunnen er dingen veranderen tijdens de lange looptijd, zoals een overlijden, arbeidsongeschiktheid of een scheiding. Het is dus belangrijk dat u een weloverwogen besluit maakt en op basis hiervan een zo voordelig mogelijke lening krijgt tegen de meest gunstige rente.

Een onafhankelijk hypotheekadviseur vergelijkt op basis van uw persoonlijke situatie de verschillende rentetarieven bij de banken en hypotheekvoorwaarden van de geldverstrekkers, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Hypotheekadvies nodig in Leeuwarden? Brantsma Assurantiën geeft u graag eerlijk en persoonlijk advies.

AFSPRAAK MAKEN

Onafhankelijke hypotheekadvies dat past bij uw persoonlijke situatie

Brantsma Assurantiën is uw hypotheekadviseur in Leeuwarden en omgeving. Wij geven u persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies en helpen u bij het afsluiten van een passende hypotheek. Van hypotheekadvies tot het afsluiten van de hypotheek: wij begeleiden u van A tot Z.

Of u nu uw eerste huis koopt, gaat samenwonen of gaat scheiden: wij zorgen voor uw hypotheek in iedere levensfase.

Tot ziens bij Brantsma Assurantiën!

Gratis adviesgesprek

Hypotheken zijn er in vele verschillende vormen, waardoor u deze niet een op een naast elkaar kunt leggen. Naast uw persoonlijke situatie zijn de rentestand, voorwaarden, manier van aflossing en de risico’s die u loopt allemaal factoren waarmee u rekening dient te houden.

Bij Brantsma Assurantiën krijgt u altijd een eerste (gratis) oriënterend adviesgesprek. In het gesprek geven wij u een passend advies voor een hypotheekvorm op basis van uw financiële situatie. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Hypotheekadvies nodig in Leeuwarden?

Hypotheekadvies nodig in Leeuwarden? Brantsma Assurantiën kijkt graag met u mee om tot het meest optimale resultaat te komen: een hypotheekadvies dat past bij uw persoonlijke situatie. Bij ons betaalt u advieskosten die tot de laagste in Friesland behoren voor onafhankelijk hypotheekadvies.

Neem eens contact  met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij helpen u graag!

CONTACT OPNEMEN
Call Now Button