Bel: (058) 289 34 46

Hypotheekadviseur Leeuwarden

Een huis kopen is een grote stap waarbij veel financiële beslissingen komen kijken. Of u nu starter bent en op zoek gaat naar uw eerste eigen huis of toe bent om de stap te maken naar uw volgende huis: een hypotheekadviseur kan u persoonlijk adviseur en bij het afsluiten van uw hypotheek en is de bemiddelaar tussen u en de hypotheekverstrekker.

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Leeuwarden? Brantsma Assurantiën geeft u graag een eerlijk en persoonlijk advies.

AFSPRAAK MAKEN

Uw onafhankelijke hypotheekadviseur in Leeuwarden en omgeving

Brantsma Assurantiën is uw hypotheekadviseur in Leeuwarden en omgeving. Wij geven u persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies en ontzorgen u volledig gedurende het hele aanvraagproject, van het opvragen van offertes en verzamelen van de schriftelijke documenten tot aan de handtekeningen bij de notaris.

Door ons brede aanbod kunnen wij u altijd een passend voorstel doen met een scherpe hypotheekrente. We laten u graag zien wat voor u financieel verstandig en mogelijk is.

Tot ziens bij Brantsma Assurantiën!

Altijd een gratis adviesgesprek en de laagste advieskosten in Friesland

Service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Overweegt u nieuwe woning te kopen of heeft vragen over uw huidige hypotheek? In een eerste (gratis) oriënterend adviesgesprek bekijken we samen uw financiële situatie en welke hypotheekvormen hierbij het beste aansluiten.

Kiest u ons als hypotheekadviseur, dan krijgt u te maken met advieskosten. Onze advieskosten behoren tot de laagste in Friesland voor een onafhankelijk hypotheekadvies aan huis. De advieskosten voor een hypotheek zijn in de meeste gevallen voor u aftrekbaar van de belasting bij de aankoop van een eigen woning.

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Leeuwarden?

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Leeuwarden? Wij nemen u graag bij de hand om tot het beste resultaat te komen: een hypotheekadvies dat past bij uw persoonlijke situatie.

U krijgt bij ons volledig inzicht in alle mogelijkheden en berekeningen. Wij vergelijken de rentetarieven van de banken en kijken daarnaast naar de hypotheekvoorwaarden van de geldverstrekkers. Vervolgens geven wij u een advies bij welke geldverstrekker u het beste de hypotheek kunt afsluiten. Of geven u advies bij een hypotheek oversluiten.

Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft geen verborgen kosten.

Neem eens contact  met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij helpen u graag!

CONTACT OPNEMEN
Call Now Button