Bel: (058) 289 34 46

Hypotheekadviseur in Leeuwarden

De beste hypotheek is niet per definitie de hypotheek met de laagste rente. De keuze van uw hypotheekvorm heeft ook invloed op de hoogte van maandlasten. Een lineaire hypotheek geeft bijvoorbeeld de jaren een hogere maandlast dan een annuïteiten hypotheek. Ook andere voorwaarden zijn van invloed op uw maandlasten. Maak een vrijblijvende afspraak met ons en dan laten wij u zien welke geldverstrekker u de best aanbieding kan doen. Wij geven u als hypotheekadviseur in Leeuwarden en omgeving een eerlijk, onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies.  Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van uw hypotheek bij de aankoop van een woning of voor het oversluiten van uw hypotheek. Wij komen graag langs voor een Hypotheekadvies in Leeuwarden en omgeving. Door ons brede aanbod kunnen wij u altijd een passend voorstel doen met een scherpe hypotheekrente.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur

De meeste mensen kiezen meestal voor een annuïteiten hypotheek vanwege de lagere maandlasten. Toch is het goed om u vooraf goed te laten adviseren wat voor u de beste oplossing is. Daarnaast is het belangrijk om advies te vragen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een bank adviseert u alleen zijn eigen hypotheken en zal u niet adviseren om de hypotheek elders af te sluiten als die voordeliger is.  Het voordeel van een onafhankelijke hypotheekadviseur is dat hij voor de rentetarieven van heel veel banken voor u vergelijkt en daarnaast ook kijkt naar de hypotheekvoorwaarden van de geldverstrekkers. Een onafhankelijke hypotheekadviseur zal u dan adviseren bij welke geldverstrekker u het beste de hypotheek kunt afsluiten.

U krijgt niet alleen bij ons een uiterst scherp renteaanbod, maar u betaalt bij ons ook nog eens een lage advieskosten. Onzze  advieskosten zijn een stuk lager dan de advieskosten van de landelijke advieskantoren. Kijk op de website www.hypotheek-rentetarieven.nl voor een overzicht van onze rentetarieven.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten wat uw maximale kunt lenen of advies over het afsluiten of Oversluiten van uw Hypotheek? Klik hier om een afspraak te maken met de Hypotheekadviseur in Leeuwarden en omgeving voor een vrijblijvend hypotheekadvies aan huis in Friesland. Wat laten u graag zien wat voor u financieel verstandig én mogelijk is.

Aflossingsvrije Hypotheek

Meer informatie

Annuïteiten hypotheek

Meer informatie

Beleggingshypotheek

Meer informatie

Lineairehypotheek

Meer informatie

Spaarhypotheek

Meer informatie

Bankspaarhypotheek

Meer informatie
Call Now Button