Bel: (058) 289 34 46

De beste hypotheek is niet per definitie de hypotheek met de laagste rente. De keuze van uw hypotheekvorm heeft ook invloed op de hoogte van maandlasten. Een lineaire hypotheek geeft bijvoorbeeld de eerste jaren een hogere maandlast dan een annuïteiten hypotheek. Ook andere voorwaarden zijn van invloed op uw maandlasten. En de hoogte van die lasten bepalen mede of u met de aankoop van uw huis een verstandige zet doet. Brantsma Hypotheken uit Leeuwarden is een Hypotheekadviseur uit Leeuwarden die graag een vrijblijvende hypotheekberekening voor u maakt. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van uw hypotheek bij de aankoop van een woning of voor het oversluiten van uw hypotheek. Wij komen graag langs voor een Hypotheekadvies in Leeuwarden en omgeving. Door ons brede aanbod kunnen wij u altijd een passend voorstel doen met een scherpe hypotheekrente.

Sinds 1 januari 2013 geldt er een provisieverbod op complexe producten. U betaalt geen afsluitprovisie meer bij een hypotheek, maar u betaalt een vaste vergoeding voor onze dienstverlening. Het is verstandig om daarom de advieskosten van diverse kantoren te vergelijken. U kunt hiermee flink op de kosten besparen. Onze advieskosten voor een hypotheek behoren tot de laagste van Friesland.

Wilt u meer weten wat uw maximale kunt lenen of advies over het afsluiten of Oversluiten van uw Hypotheek? Maak dan direct een afspraak met Brantsma Assurantiën. De Hypotheekadviseur uit Leeuwarden voor een vrijblijvend hypotheekadvies aan huis in Friesland. Wat laten u graag zien wat voor u financieel verstandig én mogelijk is.

Aflossingsvrije Hypotheek

Meer informatie

Annuïteiten hypotheek

Meer informatie

Beleggingshypotheek

Meer informatie

Lineairehypotheek

Meer informatie

Spaarhypotheek

Meer informatie

Bankspaarhypotheek

Meer informatie
Call Now Button