Bel: (058) 289 34 46

Wat is een Lineaire hypotheek?

Bij een lineaire hypotheek los je elke maand precies hetzelfde bedrag af. Daardoor daalt de rente die je iedere maand moet betalen. De lineaire hypotheek is daarmee in de beginjaren wat duurder maar wordt daarna steeds goedkoper. Zowel uw bruto- als uw netto maandlasten dalen gedurende de looptijd. Over een looptijd van dertig jaar – deze looptijd wordt vaak gekozen – maakt het niet zoveel uit of je kiest voor een annuïteiten of lineaire hypotheek. Dat komt onder meer door de inflatie.

Het is het goed om u vooraf goed te laten adviseren wat voor u de beste oplossing is. Toch is het goed om u vooraf goed te laten adviseren wat voor u de beste oplossing is. Daarnaast is het belangrijk om advies te vragen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een bank adviseert u alleen zijn eigen hypotheken en zal u niet adviseren om de hypotheek elders af te sluiten als die voordeliger is.  Het voordeel van een onafhankelijke hypotheekadviseur is dat hij voor de rentetarieven van heel veel banken voor u vergelijkt en daarnaast ook kijkt naar de hypotheekvoorwaarden van de geldverstrekkers. Een onafhankelijke hypotheekadviseur zal u dan adviseren bij welke geldverstrekker u het beste de hypotheek kunt afsluiten. Kijk op de website www.hypotheek-rentetarieven.nl voor een overzicht van onze rentetarieven voor een lineaire hypotheek.

Wil je meer weten over het afsluiten van een lineaire hypotheek of wilt u uw huidige Hypotheek Oversluiten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn uw Onafhankelijke Hypotheekadviseur in Leeuwarden en omgeving.

Afspraak maken
Call Now Button