Bel: (058) 289 34 46

Wie wij zijn

Brantsma Assurantiën is een regionaal advieskantoor. Wij voorzien graag van een Onafhankelijk Hypotheekadvies in Leeuwarden en omgeving. Daarnaast regelen wij voor u al uw verzekeringen, zodat u altijd goed verzekerd bent. Brantsma Assurantien kenmerkt zich door een persoonlijke service en aandacht. Wij staan graag klaar voor onze klanten, daarom zijn wij ook ’s avonds gewoon bereikbaar.

Voor een Hypotheekadvies vergelijken wij voor u ruim 25 geldverstrekkers. Wij kunnen u daarom altijd een scherp aanbod doen. Voor een goede verzekering vergelijken wij voor u de premies van ruim 17 verschillende verzekeraars. Wij garanderen u ook dat u bij ons altijd de laagste premie betaalt voor een verzekering.

Tarieven van onze dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat u vertrouwen hebt in ons.  Als u dat gevoel niet hebt aan het begin van het traject, hoef je ons niets te betalen. De kosten van het eerste gesprek nemen wij daarom voor onze rekening. Gaat u verder met ons, dan zult te maken krijgen met advieskosten. Onze advieskosten behoren tot de laagste in Friesland. De advieskosten voor een hypotheek zijn in de meeste gevallen voor u aftrekbaar van de belasting bij aankoop van een eigen woning.

Wat kunnen wij u bieden?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hypotheek

Hypotheekadvies aan huis

meer info

Verzekeringen

Online inzicht in verzekeringen

meer info

Kredieten

Online aanvragen

meer info

Call Now Button